Szerzőről

Sojka Peter Leopold a nevem, a Mély és Pozitív Életváltozás EasyMed Meditációs Program szerzője, hobbi zeneszerző és most már író is vagyok. 🙂 Az utóbbi években (az életem tragédiája után, amikor teljesen padlóra kerültem) elgondolkoztam az életem alakulásán és elkezdtem keresni annak a módját, hogyan tudnék teljesebb és minőségtelibb életet élni.

Több személyiségfejlesztő kurzuson is részt vettem és rengeteg könyvet elolvastam, de ezen ismeretek megszerzése után úgy éreztem, hogy nem lettem okosabb, és az életem sem igazán lett jobb.

Viszont akkor, amikor elkezdtem meditálni és magamba néztem, egy csodálatos dolog történt. Rátaláltam az igazi önmagamra és ekkor kezdett el az életem igazán pozitív irányt venni.

Rájöttem, hogy ugyanúgy, mint ahogy egy virágmagban minden információ megvan ahhoz, hogy az egy gyönyörű virággá tudjon válni, ugyanúgy bennem is megvan minden, amire csak szükségem lehet ahhoz, hogy teljes és örömteli életet élhessek.

Sokszor rácsodálkozunk egy-egy virág szépségére, de – kérdem én – mennyivel több és gyönyörűbb az ember egy-egy virágnál? Tudom, hogy Te is egy nagyszerű és csodálatos lény vagy. Benned is megvan a szeretet, a bölcsesség, az erő és a képesség ahhoz, hogy nagyszerű életet élhessél.

Az EasyMed Meditációs Program létrehozásával és a könyvírással az a célom, hogy hihetetlenül egyszerűen megtanulhassál meditálni, és a meditáció által megismerhesd (és ki is bontakoztathasd) a valódi Énedet.

Nagy megtiszteltetés számomra, ha úgy döntesz, hogy velem szeretnél megtenni ezt az önfelfedezési utat! Áldást hozzá!