"> Egy tipp az álmai megvalósításához | EasyMed Meditációs Program
Álmok

Biztosan Önnek is sok vágya és álma van… Ha még eddig nem valósította meg, illetve igazából nem is tervezi megvalósítani őket, akkor az csak a korlátozó gondolatai miatt van.

A vágyak azért vannak, hogy beteljesüljenek, hisz máskülönben nem lenne jogosultságuk a létezésükhöz. Miért lennének vágyak, ha az lenne a sorsuk, hogy semmi ne legyen belőlük? Ennek semmi értelme.

Nem azt mondom, hogy attól, hogy teljesülnek az álmaink boldogok leszünk (vagy éppen, ha nem, akkor boldogtalanok, és ezért nem is emiatt kell foglalkoznunk velük), csak azt mondom, hogy a vágyaink nem véletlenül jelennek meg bennünk (valami kívánkozik életre kelni rajtunk keresztül, a nálunk nagyobb teremtés részei vagyunk).

De sokszor, ahogyan fentebb is írtam, a gondolataink javaslataira elhessegetjük őket.

Az egyik ilyen gondolat az lehet, hogy nem hisszük, hogy az, amire vágyunk, meglehet nekünk.

Aki részt vesz a Teremtés a semmiből online tanfolyamon, az pontosan tudja, hogy a teremtéshez nem kell sok, az természetes módon magától történik, nem kell segíteni neki. Pusztán el kell távolítani azokat a gondolatokat az útjából, amelyek miatt kételkedünk és tulajdonképpen meggondoljuk magunkat (a negatív gondolataink hatására hagyjuk magunkat lebeszélni a vágyainkról).

De nézzük meg, mi itt az igazság!

Valóban valami lehetetlen, hogy elérjük?

Idézze fel bármilyen vágyát és nézze meg, hogy abszolút lehetetlen-e, hogy megvalósulhasson!

A legnagyobb valószínűséggel belátja, hogy (bár lehet, hogy nem tudja, hogy hogyan valósítható meg, de) semmi sem lehetetlen, ugye? (S legtöbbször olyan dolgokra vágyunk, amelyeket már mások is megvalósítottak, úgyhogy mi is meg tudjuk valósítani őket, nem lehetetlen dolgokat kérünk.)

S ebben rejlik a mai tippem is. Pusztán azáltal, hogy nyitottá válik arra, hogy az álmát meg lehet valósítani (amit eddig elutasított), választhatja, hogy meg is valósítja.

Ha a figyelmét ráhelyezi arra, hogy az, amit szeretne, meglehet Önnek is (és nem arra, hogy az miért nem lehet az Öné), akkor megmutatkozik az út is az eléréséhez.

Úgyhogy, megengedné magának, hogy ránézzen azokra a dolgokra, amelyeket lehetetleneknek tart?

S csak egyszerűen engedélyezné azt, hogy valamilyen úton-módon lehetségesek legyenek?

Csupán engedje magának jelen lenni azzal, hogy van esély arra, hogy megtörténhessenek! Sokszor ennyi is elég ahhoz, hogy megvalósuljanak, mert amikor nem teszünk keresztbe nekik, a vágyott dolgok (hasonlóan, mint a magok) ki tudnak csírázni és termést hozni.

Köszönöm!

OK, akkor ez azt jelentené, hogy teljesen dobjuk el az elménket?

Nem!

Én az egyensúlynak vagyok híve (az arany középút). Azért van két lábunk is. Az egyikkel járjunk a mentális világban, a másikkal pedig az elmén túli világban! Az egyiket se tagadjuk! Mindkettőre van szükség (sőt, a kettő egy ).

Ez a legjobb módja az élésnek, mert így az a tökéletesség, ami bennünk van, megmutatkozik kívülre is.

Nos, ebben a témában is fogunk együtt felfedezéseket tenni a “Varázslat és csodák” online programon belül.

Új hozzászólás